Bröllopsfotografering

Bröllop är det mest speciella och svåra att fotografera, men samtidigt absolut mest spännande och roligt. Varje ögonblick är unikt och går inte att återskapa om man missade det. Allra helst är jag med er hela dagen och fångar alla viktiga ögonblick och känslor som inträffar. Inte bara under vigsel, mingel och fest, utan även alla förberedelser och känslor inför vigseln.

Naturligtvis går det bra att anlita mig endast för att ta bröllopsporträtt, foton till vigsel, mingel och fest. Jag kan även hjälpa er att ta porträttbilder innan bröllopet som ni kan använda er av till inbjudningar eller bara ha som minne. Inför bröllopet kan det även vara roligt och praktiskt att ha en bröllopshemsida där era gäster kan hitta all nödvändig information och kanske även en önskelista som kan kryssas av.

Jag utgår från Hjärnarp utanför Ängelholm i Skåne, men tar uppdrag i hela Skåne med omnejd. Har ni speciella önskemål om andra geografiskt belägna platser så kan vi säkert lösa det med.

Jag har förberett ett par olika paket för att förenkla för er. Känner ni att ni själva vill sätta ihop ett paket med specifika önskemål så löser vi det tillsammans.
I alla paket får ni alla bilder från fotograferingen levererade högupplösta och färdiga i digitalt format. Jag säljer inga enskilda bilder eller utskrifter för tillfället.

Bröllopsfotografering